دانلود تحقیق · دسامبر 26, 2023 0

تحقیق اصول کلی چیدن وسایل در خانه های امروزی 34 ص 💯

تحقیق اصول کلی چیدن وسایل در خانه های امروزی 34 ص

 

تحقیق اصول کلی چیدن وسایل در خانه های امروزی 34 ص ,اصول کلی چیدن وسایل در خانه های امروزی 34 ص,دانلود تحقیق اصول کلی چیدن وسایل در خانه های امروزی 34 ص ,اصول,کلی,چیدن,وسایل,در,خانه,های,امروزی,34,ص,تحقیق,اصول,چیدن,وسایل,خانه,امروزی

 

تحقیق اصول کلی چیدن وسایل در خانه های امروزی 34 ص

تحقیق-اصول-کلی-چیدن-وسایل-در-خانه-های-امروزی-34-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 36 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏اصول کلی چیدن وسایل در خانه های امروزی
‏تعیین محل وسایل و مبلمان منزل یکی از مرعوب کننده ترین و مهمترین تصمیمات در طراحی دکوراسیون منزل است. به خصوص اگر فضای کوچکی در اختیار داشته باشیم، باید برای چیدن وسایل بیش از پیش ظرافت به خرج دهیم تا قطعات مبلمان و وسایل دیگر، راه رفت و آمد را مسدود نکنند.
‏سه موقعیت زیر از جمله حالتهای معمول در منازل هستند که میتوان تعدادی از اصول اولیه دکوراسیون را بر اساس آنها شرح داد.
‏اتاق نشیمین‏:
‏هنگامی که لوازم اتاق نشیمن را میچینید، یک روش ساده انتخاب مرکز توجه یا نقطه تمرکز برای اتاق است. این نقطه، در واقع مرکز ثقل اتاق است و وسایل باید درست در مقابل این قطعه مهم چیده شوند. به این ترتیب شما باید مراحل زیر را طی کنید.
‏۱- نقطه تمرکز را انتخاب کنید. شومینه، پنجره های بزرگ یا میز تلویزیون و چیدمان وسایل و مبلمان را در اطراف آن انجام دهید. این نقطه تمرکز باید به دیوار تکیه داشته باشد و مبلمان دور از دیوارها چیده شوند تا فضایی خودمانی و گرم ایجاد شود.
‏۲- صندلیها و مبلها را بیش از حد از یکدیگر دور نگذارید تا مهمانان شما بتوانند به راحتی با یکدیگر صحبت کنند.
‏2
‏۳- محل میز را طوری انتخاب کنید که در دسترس تمام نشستگان باشد. در صورت امکان در نزدیکی هر مجموعه مبل، یک چراغ پایه دار یا آویز بلند قرار دهید.
‏۴- بین میز کوتاه قهوه خوری و کاناپه جای پای کافی در نظر بگیرید. کافی است که این دو بین 35 تا 45 سانتیمتر با یکدیگر فاصله داشته باشند
‏۵-‏ ‏ارتفاع میزهای عسلی باید حداکثر تا دسته صندلی یا مبلی که در کنار آن قرار دارد، باشد.
‏۶- محلی برای رفت و آمد آسان و به عرض چند دسیمتر در اطراف وسایل درنظر بگیرید.
‏اتاقهای چند منظوره:‏
‏چیدن وسایل در اتاقهای بزرگ یا ناهارخوری و نشیمنهای یکسره در آپارتمانهای امروزی کار نسبتا مشکلی است. زیرا نه تنها باید بدانیم از کجا شروع کنیم، بلکه باید کاربردهای مختلفی را در یک چهارچوب واحد بگنجانیم.
‏۱- شما در یک اتاق چند منظوره باید برای هر بخش از فضا، یک ویژگی غالب در نظر بگیرید. برای مثال بخش غذاخوری را بر روی یک ویترین یا قفسه ظروف زیبا و بخش نشیمن را بر روی میز تلویزیون متمرکز کنید. در صورت امکان این دو بخش را در نقطه مقابل هم قرار دهید تا وزن ترکیب بندی اتاق متعادل بماند.
‏۲- با قرار دادن ماهرانه مبلمان، دیواری طبیعی میان دو بخش اتاق ایجاد کنید. با قرار دادن کاناپه یا یک جفت صندلی به طوری که پشت به محل غذا خوری باشد یا قرار دادن یک پاراوان میتوانید دو بخش اتاق را از یکدیگر جدا کنید.
‏۳- هماهنگی و توازن را فراموش نکنید. با قرار دادن دو یا چند شیء کوچک در مقابل اشیاء بزرگ و کنار هم قرار دادن صندلیها و ساختن مجموعه هایی از لوازم تزئینی میتوانید به نتیجه دلخواه برسید.
‏۴- برای مشخص و جدا کردن هر قسمت از قالیچه های کوچک مناسب با فضا استفاده کنید.
‏۵- توجه کنید که دور میز غذا خوری فضای کافی برای عقب کشیدن صندلی و نشستن داشته باشد. این فضا از هر طرف باید حداقل 90 سانتی متر باشد.
‏۶- مبلها باید طوری قرار بگیرند که رسیدن و نشستن بر روی آنها به سادگی امکان پذیر باشد و محل عبور و مرور برای مهمانان و میزبان موجود باشد.
‏4
‏چيدمان مبل در اتاق نشيمن
‏چه نوع چيدماني براي مبلمان اتاق نشيمن مناسب است؟
‏اتاق نشيمن محلي براي جمع شدن افراد خانواده در كنار هم، گفت وگو و اغلب تماشاي تلويزيون است از اين رو نحوه چيدمان مبل ها در اين اتاق بايد متناسب با اين منظور باشد. اين چيدمان بايد به صورتي باشد كه بيشترين امكان را براي صحبت كردن افراد با يكديگر فراهم آورد به گونه اي كه همه افرادي كه بر روي مبل ها مي نشينند، بتوانند به راحتي يكديگر را ببينند و يا همه بتوانند صفحه تلويزيون را كه در گوشه اي از اين اتاق قرار داده مي شود، ببينند. به علاوه چيدمان مبل ها بايد به صورتي باشد كه حداكثر استفاده از فضاي محدود اتاق نشيمن به عمل آمده و فضاي مناسب براي نشستن عده بيشتري فراهم آيد. در طرح ها و تصاوير نمونه هايي را ملاحظه مي كنيد. استفاده از كاناپه‏‌هاي ‏دو يا سه نفره امكان جاي دادن تعداد بيشتري از افراد را در فضايي محدود به ما مي دهد از اين رو قرار دادن دو كاناپه دو نفره در برابر يكديگر مي تواند بهترين امكان را در يك فضاي بسيار كوچك و نسبتاً باريك در اختيار ما قرار دهد.
‏مجموعه اي متشكل از دو كاناپه دو نفره و يك ميز كوچك فضاي كمي را اشغال مي كند و در اغلب اتاق‏‌هاي ‏كوچك مي توان از اين مدل چيدمان بهره گرفت. استفاده از كاناپه‏‌هاي ‏دو يا سه نفره به افزايش فضاي نشيمن كمك مي كند. چيدن مبل ها به شكل L‏ و ياU‏ انگليسي نيز راهكارهاي ديگري براي استفاده بهينه از فضاهاي محدود هستند. چيدمان مدل L‏ قابليت جايگيري در يك گوشه از اتاق و يا در يك سوي اتاقي چندمنظوره را دارا است و مي تواند به عنوان تفكيك كننده فضا در اتاق‏‌هاي ‏چندمنظوره عمل كند. اين مدل چيدمان ضمن اشغال جاي كمتر نسبت به مبل‏‌هاي ‏معمولي براي افراد بيشتري فضاي نشستن فراهم مي كند.
‏چيدمان مبل ها بايد به صورتي باشد كه حداكثر استفاده از فضاي محدود اتاق به عمل آيد
‏چيدمان مدل U‏ راحت تر و جادارتر است اما فضاي بيشتري نياز دارد
‏چيدمان مدل U‏ راحت تر و جادارتر است اما فضاي بيشتري را اشغال مي كند.
‏همچنين در شرايط خاص و در بعضي از اتاق ها ممكن است از مبلماني به شكل هلالي و يا نيم دايره نيز استفاده كرد كه مشكل فضاي خالي ميان مبل ها و كاناپه ها را ايجاد نمي كند و با ايجاد كنتراست نسبت به فرم چهار گوش اتاق بر جذابيت بصري فضا مي افزايد اما اين نوع چيدمان فضاي زيادي اشغال كرده و فقط براي اتاق‏‌هاي ‏بزرگ مناسب است.
‏دو كاناپه روبه رو در يك فضاي كوچك بهترين امكان را به ما مي دهد
‏چيدمان L‏ راهكارهاي مناسب براي استفاده بهينه از فضاهاي محدود است
‏در بعضي از اتاق‏‌هاي ‏كوچك ممكن است از عقب نشيني بخشي از ديوار يا يك كنج از ديوار استفاده كنيم و با ساخت يك سكو و پوشش آن با چند تشك به عنوان نشيمن و تكيه گاه مبلماني براي اتاق تهيه كنيم كه حداقل جاي ممكن را اشغال كرده و فضاي كافي براي نشستن عده بيشتري را فراهم مي كند.
‏مبلمان هلالي شكل بر جذابيت بصري فضا مي افزايد
‏رنگها حس درونی دکوراسیون
‏رنگ چیست؟
‏در سال 1666، اسحاق نیوتن، دانشمند نامدار انگلیسی، کشف کرد که چنانچه نور خالص سفید از یک منشور عبور داده شود، به رنگ‌های قابل رؤیت تجزیه می‌شود. نیوتن همچنین کشف کرد که هر رنگ از یک طول موج منحصر به فرد تشکیل شده و قابل تجزیه به رنگ‌های دیگر نیست. آزمایش‌های بعدی نشان داد که با ترکیب نورها می‌توان رنگ‌های مختلف را ایجاد کرد. برای مثال، نور قرمز در ترکیب با نور زرد، رنگ نارنجی را به وجود می‌آورد. رنگی که بر اثر ترکیب دو رنگ دیگر به وجود آید را ترکیبی می‌گویند. بعضی از رنگ‌ها، مثل زرد و ارغوانی، در صورت ترکیب شدن، همدیگر را خنثی می‌کنند و نور سفید می‌سازند. این رنگ‌ها را نیز رنگ‌های مکمّل می‌نامند.
‏4
‏تاثیرات رنگ‌ها از نظر روان‌شناسی
‏با وجودی که اثر رنگ‌ها تا حدودی ذهنی است و در مورد اشخاص مختلف فرق می‌کند امّا برخی از تاثیرات رنگ‌ها دارای معنی یگانه‌ای در سراسر جهان هستند. رنگ‌هایی که در طیف رنگ‌ها در ناحیه قرمز قرار دارند به عنوان ‏رنگ‌های گرم ‏شناخته می‌شوند که این دامنه‌اش از احساسات گرم و صمیمانه تا احساس خشم و عصبانیت متغیر است.
‏رنگ‌هایی که در ناحیه آبی طیف قرار دارند، ‏رنگ‌های سرد ‏نامیده می‌شوند و شامل آبی، ارغوانی و سبز هستند. این رنگ‌ها معمولاً آرامش بخشند امّا گاهی نیز ممکن است احساس غمگینی و بی‌تفاوتی را به ذهن آورند.
‏روان‌شناسی رنگ‌ها به عنوان روش درمان
‏در برخی از فرهنگ‌های قدیمی، از جمله مصری‌ها و چینی‌ها، از رنگ‌ها برای درمان استفاده می‌شده است. این کار که گاهی به آن نور درمانی یا رنگ شناسی نیز گفته می‌شود هنوز هم به عنوان روش درمان جایگزین مورد استفاده قرار می‌گیرد.
‏در این روش:
‏از رنگ ‏قرمز ‏برای تحریک بدن و ذهن و افزایش تمرکز استفاده می‌شود.

 

دانلود فایل

✔️  بهترین کیفیت 💯 از 💯
✔️  پشتیبانی 24 ساعته
✔️  مناسب ترین قیمت

◀️  فروشگاه فایل سیدا

 

دانلود تحقیق اصول کلی چیدن وسایل در خانه های امروزی 34 ص