کارآفرینی شكر و نيشكر در جهان 98 ص
کارآفرینی شكر و نيشكر در جهان 98 ص ,کارآفرینی شكر و نيشكر در جهان 98 ص,دانلود کارآفرینی شكر و نيشكر در جهان 98 ص ,کارآفرینی,شكر,و,نيشكر,در,جهان,98,ص,کارآفرینی,نيشكر,جهان
کارآفرینی شكر و نيشكر در جهان 98 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 109 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه و هدف
1- كليات
1-1- توليد شكر و نيشكر در جهان ………………………………………………………9
1-2- توليد شكر و نيشكر در ايران ..……………………..………………………….…..10
1-2-1- نيشكر كاري در ايران …………………………………………………………….10
1-2-2- توليد شكر نيشكري در ايران ….………………………….…………………..11
1-3- نيشكر كاري در خوزستان ………………………………………………………….12
1-4- كشت و صنعت كارون …………………………………………………………….14
2- تركيب شيميايي نيشكر
2-1- مواد آلي غير از ساكاروز ….………………………………………………………19
2-2- اسيد هاي آلي ……………………………………………………………………….20
2-3- تركيبات غير آلي ……………………………………………………….…………..20
2-4- تركيبات ازت دار …………………………………………………………………..20
3- فرايند توليد شكر از نيشكر
مقدمه
3-1- برداشت نيشكر …………………………………………………………………….21
3-1-1- مواد زائد همراه ني ……………………………………………………………23
3-2- آماده سازي ني ………………………………………………………………….24-25
3-2-1- شستشوي ني …………………………………………………………………..25
3-2-2- خرد كردن ني ………………………………………………………………….25
3-3- عصاره گيري ……………………………………………………………………….26
2
عنوان…………………………………………………………………………………………… صفحه
3-4- زلال كردن……………………………………………………….………………………26
3-5- صافي هاي خلاء…………………….…………………………………………………27
3-6- تبخير كننده ها………………………………………………………………………….27
3-7- تبلور ………………………………………………………….………..……………….27
3-8- سانتريفوژ ……………………………………………………..………………………..27
4- تركيبات شربت نيشكر ………………………………………….……………………….28
4-1- پلي ساكاريدها ….…………………………………………….……………………….28
4-1-1- لوان ……………………………………………………………………………………29
4-1-2- پكتين ………………………….…………………………...………………………..29
4-1-3- سلولزان …………………………………………………….………………………..29
4-1-4 نشاسته …………………………………………………………………………….…..29
4-1-5- دكستران …………………………………………………….………………………31
4-1-5-1- مشخصات فيزيكي شيميايي دكستران………….…………………………31
4-1-5-2- توليد دكستران………………………………………….………………………..33
5 مشخصات جنس لوكونوستوك …………………………………………………………..34
6 ميكربهاي موجود در كارخانه قند ……………………………………………………….35
6-1- ميكروارگانيسم هاي نيشكر ………………………………………………………….35
6-2- سالم سازي آسياب ها ………………………………………………………………..37
7- روش هاي سريع اندازه گيري دكستران………………………………..…………….38
8- پلي ساكاريدهاي نيشكر……………….……………………………………………….39
8-1- صمغ درني ترش……………………………………………………………………….41
3
8-2- پلي ساكاريدهاي بخش تصفيه ….………..…………………………….…………44
9- ضايعات ناشي از دكستران ………………………………………………………………45
9-1- ضايعات نامعلوم ………………………………….………………………….….…….45
9-2- تداخل در اندازه گيري درصد قند …………….…………………………...……..46
9-3- مشكلات ناشي از دكستران در تصفيه و توليد شكر خام ………………….46
9-3-1 اثر بر شربت زلال كنندها …………..….……….………………………………..46
9-3-2- اثر دكستران بر صاف شدن ………..….………..……………………………..47
9-3-3- اثر دكستران بر نارواني ……………………………………..….……………….47
9-4- اثر بر بلورهاي ساكاروز…………………………………….……………….……..49
9-4-1- اثر بر سرعت رشد بلورها …………………….……………………………….49
9-4-2 اثر بر شكل بلورها ……………………………..……….…………………..…...49
9-5- اثر بر ظرفيت كارخانه …………………………..……..………………………….53
9-6- اثر بر خلوص ملاس نهايي ……………………..…..…………………….…….54
مواد و روشها
2-1- اثر روش هاي برداشت بر روي سرعت تشكيل دكستران …………………54
2-1-1- نمونه برداري …………………………………………………………………….55
2-1-2- آزمايشهاي مربوط به ني ………………………………………………………55
2-1-2-1- تعيين ماده خشك …..………………………………………………………56
2-1-2-2- تعيين درصد قند (پلاريمتري).……………………………………………56
2-1-2-3- درجه خلوص ………………….……………………………………………57
2-1-2-4- تعيين قند معكوس ………….………………………..…………………….57
2-1-2-5- اندازه گيري دكستران ……………………………………….……………..58
2-2- آزمايشهاي مربوط به شربت …………………….……………..………………..64
4
2-3- اثر دكستران بر انحراف پلاريزاسيون ….………………………..……………..65
2-4- اثر استات سرب بر حذف دكستران ………………………………………..…....65
2-5- اثر فرمالين ……………………………………………..…………..……..………….66
2-6- روش هاي آماري ……………………..…………………………..…….………….66
2-6-1- روش هاي تجزيه واريانس ………………………………………….….……..66
2-6-2- رگرسيون ……………………………………………………………………...….66
نتايج و بحث
3-1- آزمايشهاي نيشكر …………………………………………………….…………….67
3-1-1- آزمايش قند ……………………………………………………………..………..67
3-1-2- آزمايش درجه خلوص ……………………………………………………..…..67
3-1-3- آزمايش PH ……………………………………………………………....…….68
3-1-4- آزمايش نسبت كيفيت راندمان توليد و شكرخام …………………………69
3-1-5- آزمايش دكستران ……………………………………………………………….69
3-1-6- آزمايش قند معكوس …………………………………………………..……..69
3-2- آزمايشهاي شربت …………………..…………………………………………….74
3-2-1- آزمايشهاي قند معكوس………………………………….……………………74
3-2-1- آزمايش دكستران ……………………………………..……………………….74
3-3- آزمايش اثر دكستران بر انحراف پلايمتري ………….…………………...….80
3-4- آزمايش اثر فرمالين …………………………….………………………………..82
3-5- آزمايش اثر استات سرب بر حذف دكستران ……………………..………..83
4- ضميمه ………………………………………………………………….……………..84
5- منابع مورد استفاده ……………………………………………..……..……….……92
✔️ بهترین کیفیت 💯 از 💯
✔️ پشتیبانی 24 ساعته
✔️ مناسب ترین قیمت