پاورپوینت کشت ارگانیک بابونه
کشت ارگانیک بابونه کشاورزی ارگانیک اهداف کشت ارگانیک محدودیت های کشت ارگانیک در کشور عصاره خوراکی بابونه
پاورپوینت کشت ارگانیک بابونه
دسته بندی | طب سنتی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2.416 مگا بایت |
تعداد صفحات | 42 |
دریافت فایل
مقدمه
امروزه مصرف بیش از حد سموم شیمیائی شامل آفت كش ها٬علف كش ها٬هورمون ها وكودهای شیمیایِی باعث آلودگیمحیط زیست ومنابع آبی و خاكی شده و سلامتی آحاد بشر راشدیداً درمعرض تهدید قرار داده است.مدیریت خاك بهعنوان چارچوب اصلی توسعه كشاورزی و حفظ منابع طبیعی و شاخصهای زیست محیطی برای رسیدن به اهدافوالای توسعهاقتصادی كشور محسوب می شود.
تعریف كشاورزی ارگانیك
براساس تعریف مراجع بین المللی كشاورزی ارگانیك را می توان:”یك نوع سیستم مدیریتی دانست كه باعث تنوع زیستیودوره هایزیستی خاك را بهبود و ارتقاء می بخشد.این سیستم براساس استفاده حداقل از نهادهای خارج از مزرعه وروش های مدیریتی كه هماهنگی اكولوژی را بازسازی٬ نگهداری و تقویت می كند پایه گذاری شده است.“
اهداف كشت ارگانیك
-تولید غذا با كیفیت عالی و كمیت كافی
-عدم اسیب رسانی به طبیعت و قرار گرفتن در روند طبیعی چرخه حیات.
-تقویت چرخه ی زیست در سیستم مزرعه شامل میكروارگانیسمها
خاك-گیاه وحیوانات.
-توسعه حفاظت خاك و اب و افزایش كیفیت حاصلخیزی خاك میباشد.
و……………….
بابونه، گیاهی است علفی، یك ساله متعلق به تیره كاسنی(Asteraceae ) و یكی از قدیمی ترین گیاهان داروییشناخته شده توسط انسان است و قدمت استفاده از آن به یونان باستان می رسد.
فایل پاورپوینت 42 اسلاید
تا اسلاید 22 در مورد کشاورزی ارگانیک توضیحاتی ارایه شده است و از اسلاید 22 تا آخر در مورد بابونه صحبتشده است.
✔️ بهترین کیفیت 💯 از 💯
✔️ پشتیبانی 24 ساعته
✔️ مناسب ترین قیمت