پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش
پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش
پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش
دسته بندی | عمومی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 336 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 24 |
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل
دریافت فایل
پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش
شامل 24 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
مقدمه:
فواید کشمش :
ارقام خشکباری :
روشهای تولید کشمش:
مراحل تمیز کردن کشمش
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
مقدمه:
- خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و … را خشک می کنند.
- انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد ، تولید شده بود.
- ایران بعد از آمریكا و تركیه سومین تولیدكننده كشمش و دومین و پرسابقهترین صادركننده این محصول در دنیا است، این در حالی است كه در سال گذشته صادرات كشمش نزدیك به 220میلیون دلار ارز وارد كشور كرده است.
- کشمش خشکباری خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود و یك محصول پر مصرف می باشد.
- کشمش علاوه بر مصرف خوراکی به عنوان مصرف غذایی در داخل کشور به صورت کشمش پلویی و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن به صورت آجیل و در صنایع الكلی نیز کاربرد دارد و به دلیل مصرف آن درخارج از کشور بویژه در کشورهای اروپایی و کشور های حاشیه خلیج فارس و چین یکی از ارقلام مهم صادراتی محسوب می شود.
✔️ بهترین کیفیت 💯 از 💯
✔️ پشتیبانی 24 ساعته
✔️ مناسب ترین قیمت