صنایع غذایی · دسامبر 26, 2023 0

پاورپوینت شربت های قندی 💯

پاورپوینت شربت های قندی

 

شربت های قندی شربت خرما شربت یاکون شربت افرا شربت عسل

 

پاورپوینت شربت های قندی

پاورپوینت شربت های قندی

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 137 کیلو بایت
تعداد صفحات 24
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل
تعریف

شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند .

شربت خرما

خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت .
شربت یاکون

اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه باکون کربوهیدارت را بهصورت فروکتوز الیگوساکارید (FOS) پلیمری که عمدتاً از فروکتوز تشکیل شده است ذخیره می کند . پودر ریشۀ خشک شده یاکون حاوی 70-50 % FOS و نسبت کمی از شکرهای ساده ( مثل گلوکز ، فروکتوز و ساکارز)می باشد.

بدن انسان آنزیمی جهت هیدرولیز FOS ندارد در نتیجه به صورت غیر متابولیزه از دستگاه گوارش عبور کرده و کالری کمی تولید می

کند. یاکون همچنین به عنوان مادۀ پروبیوتیک عمل مادۀ پروبیوتیک عمل نمودهه و قسمت هضم نشدۀ یاکون به عنوان ماده ای جهت تغذیه باکتری های مفید روده بوده و باعث بهبود جذب ویتامین هایی از قبیل ب کمپلکس .

سایر مزایای fos

.1افزایش میزان تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیره از قبیل بوتیرات
.2 افزایش جذب کلسیم و منیزیم و بهبود در کاهش ترکیبات سمی
.3افزایش تراکم استخوان
.4کاهش میزان گلوکز خون در افراد دیابتی
.5سسکوئی ترپن لاکتون ها و فلاونوئیدهای موجود در برگهای دیاکون دارای خواص قارچ کشی و آنتی اکسیدانی هستند .
فایل پاورپوینت 24 اسلاید

✔️  بهترین کیفیت 💯 از 💯
✔️  پشتیبانی 24 ساعته
✔️  مناسب ترین قیمت

◀️  فروشگاه فایل سیدا

 

دانلود پاورپوینت شربت های قندی