عمومی · دسامبر 25, 2023 0

دانلود پاورپوینت كتابخانه ی مجلس 29 اسلاید 💯

دانلود پاورپوینت كتابخانه ی مجلس 29 اسلاید

 

دانلود كتابخانه ی مجلس 29 اسلاید تحقیق كتابخانه ی مجلس 29 اسلاید مقاله كتابخانه ی مجلس 29 اسلاید كتابخانه ی مجلس 29 اسلاید

 

دانلود پاورپوینت كتابخانه ی مجلس 29 اسلاید

دانلود پاورپوینت كتابخانه ی مجلس 29 اسلاید

دسته بندی عمومی
فرمت فایل zip
حجم فایل 305 کیلو بایت
تعداد صفحات 29
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

قسمتی از محتوی پاورپوینت

تعداد اسلاید : 29 صفحه

بسم اللّه الرحمن الرحیم عنوان : كتابخانه ی مجلس ارائه دهنده : هادی بقیعی استاد ارجمند: خانم دلقندی بهار 87 2 مجموعه‌ها آنچه كه اكنون كتابخانه، موزه و مركز اسناد مجلس شورای اسلامی را بصورت یك گنجینه كم نظیر درآورده مجموعه‌ای است از كتاب‌ها، نشریه‌ها، اسناد و اشیایی كه به تدریج اهدا و یا خریداری شده است.
3 این گنجینه، متشكل از اجزای ذیل است كه دراین قسمت به اجمال آنها را معرفی می‌كنیم: · كتاب‌های چاپی · گنجینه نسخ خطی · نشریات · مجموعه‌های اهدایی · اسناد تاریخی و ملی · اسناد و انتشارات سازمان ملل و مجامع بین‌المللی وابسته · گزارش‌های دولتی · میكروفیلم نسخ خطی و نشریات قدیمی · تصاویر دیجیتالی نسخ خطی و نشریات قدیمی · اشیاء موزه‌ای شامل تابلوهای نقاشی، هدایای مقامات رسمی دیگر كشورها به روءسای مجلس شورای اسلامی 4 نیروی انسانی هنگامی كه نخستین مدیر كتابخانه برگزیده شد، كتابخانه با یك مدیر، یك معاون و یك عضو آغاز به كار كرد و در مدت ریاست ایشان با اینكه تعداد كتاب‌ها فزونی گرفت ولی تشكیلات اداری كتابخانه آهنگی كند داشت و تعداد نیروی انسانی آن در سال 1316 به شش نفر رسید.
در طی سال‌های 1316 ـ 1339 در ادامه روند توسعه و گسترش كتابخانه، تعداد كارمندان به سیزده تن رسید و به تدریج تا سال 1346 به شانزده نفر افزایش یافت.
طی سال‌های 1354 تا 1353 به رغم گسترش كمی و كیفی كتابخانه، تعداد كاركنان به 13 نفر و سپس در سال 1354 به ده نفر تقلیل یافت.
از این پس، كتابخانه با 13 نفر اداره می‌شد.
5 بعدها تعداد كاركنان كتابخانه افزایش یافت؛ مخصوصاً پس از تصویب اساسنامه كتابخانه در مجلس شورای اسلامی، تعداد كاركنان در سال 1377 تا مرز 84 نفر رسید.
توسعه روزافزون كتابخانه و ایجاد بخش‌های جدید و ضرورت تسهیل دسترسی محققان به منابع كتابخانه موجب شده كه این تعداد تا كنون به 125 نفر برسد.
البته محققان و مصححان برجسته و نامدار كشور كه در گروه‌ها و شوراهای علمی با مركز پژوهش و آموزش همكاری دارند رابطه استخدامی با كتابخانه ندارند.
6 بودجه تاسیس كتابخانه با آنكه قانونی بود و در ماده 135 نظامنامه داخلی مجلس شورای ملی مصوب 17 دی ماه 1287 “دایره كتابخانه” پیش‌بینی شده بود؛ اما به خاطر عدم تخصیص بودجه برای آن تاسال 1290 هیچ اقدامی برای خرید كتاب و سایر فعالیت‌هایی كه نیاز به منابع مالی داشت صورت نگرفت.
7 در سال 1321 در زمان مدیریت آقای شریفی و در نتیجه كوشش‌های وی، نخستین بار اعتباری برای هزینه كارهای فنی كتابخانه از قبیل تهیه فهرست كتاب‌های خطی و فیش كتاب‌های چاپی و خرید كتاب در بودجه مجلس شورای ملی منظور گردید.
این اعتبار، نخست در حدود پنجاه هزار ریال بود و بعدها به تدریج افزایش یافت و در سال 1340 به دویست هزار ریال رسید.
در بودجه سال 1342 مبلغ یك میلیون ریال برای خرید كتاب و تهیه پاره‌ای از لوازم ضروری برای كتابخانه به تصویب رسید و در سال‌های بعد به كارپردازی اجازه داده شد كه هزینه خرید كتاب ازمحل صرفه‌جویی ها تامین شود (بدون ذكر هیچ محدودیتی در مبلغ) و در نتیجه، این اعتبار گسترده كه برای كتابخانه در نظر گرفته شد منجر به پیشرفت و گ

✔️  بهترین کیفیت 💯 از 💯
✔️  پشتیبانی 24 ساعته
✔️  مناسب ترین قیمت

◀️  فروشگاه فایل سیدا

 

دانلود دانلود پاورپوینت كتابخانه ی مجلس 29 اسلاید