پزشکی · دسامبر 26, 2023 0

دانلود پاورپوینت سندروم داون 💯

دانلود پاورپوینت سندروم داون

 

کودکان سندرم داون از مادرانی که سن آنها به هنگام زایمان پائین تر از 30 سال است یک در هر هزار و پانصد تولد و از مادران بالای 45 سال یک در هر بیست تولد می باشد

 

دانلود پاورپوینت سندروم داون

دانلود پاورپوینت سندروم داون

دسته بندی پزشکی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 891 کیلو بایت
تعداد صفحات 18
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

به طور معمول، هر کودک در زمان لقاح اطلاعات ژنتیکی خود را به وسیله 46 کروموزوم از والدین خود به ارث می برد: 23 کروموزم از مادر و 23 کرموزوم از پدر. اما در اکثر موارد بروز سندرم داون، کودک یک کروموزم اضافه دریافت می کند و به جای 46 کروموزم، 47 کروموزم به او منتقل میشود. این ماده اضافه ژنتیکی موجب تاخیر در رشد جسمانی و عقلانی کودک می شود. هر چند کسی به طور قطع نمی داند که چرا این حالت اتفاق می افتد و هیچ روشی برای پیشگیری از اشتباه کروموزومی که موجب این نارسایی می شود، شناخته نشده است. تا مدتها تصور می شد بیشتر مبتلایان به سندرم داون از مادران بالای 35 سال متولد شده اند، اما آمار وتحقیقات پزشکی جدید ثابت کرده است که بالا رفتن سن مادر شانس ابتلا به این سندرم را افزایش می دهد؛ اما تنها دلیل بروز بیماری نیست (میلانی فر،1384). به طور کلی درصد تولد کودکان سندرم داون از مادرانی که سن آنها به هنگام زایمان پائین تر از 30 سال است یک در هر هزار و پانصد تولد و از مادران بالای 45 سال یک در هر بیست تولد می باشد.

ترایزومی21 : کروموزم 21 جزو کوچکترین کروموزوم های انسان است که در گروه هفتم یا G قرار دارد و این کروموزم در تمام دوران تکامل ثابت است. وجود یک کروموزوم اضافی در کنار دو جفت کروموزوم شماره 21 را ترایزومی یا سه گانگی 21 می گویند. تولد حدود 95 درصد از کودکان مبتلا به سندرم داون به علت همین ترایزومی 21 می باشد.

ترانس لوکاسیون یا جابجایی کروموزمی: جابجایی کروموزومی ( ترانس لوکاسیون ) شرایط استثنایی دیگری است که در آن شرایط یک نوع تغییرات داخلی در بین کروموزوم ها یا بخشی از آنها صورت می پذیرد و در نتیجه ی آن یک نوع ناهمگنی در جفت کروموزم ها بوجود می آید. این حالت در حدود 4 تا 5 درصد از کودکان مبتلا به سندرم داون ملاحظه می شود. در این حالت اغلب کروموزوم اضافی 21 شکسته شده، به کروموزوم های 13، 14، 21 یا 22 متصل میگردد. این دگرکونی معمولاً در اثر انتقال دو بازوی بزرگ یک کروموزوم 21 به کروموزوم 13 یا 14 یا به 21 یا 22یا18 پدید می آید.

فایل پاورپوینت 18 اسلاید

✔️  بهترین کیفیت 💯 از 💯
✔️  پشتیبانی 24 ساعته
✔️  مناسب ترین قیمت

◀️  فروشگاه فایل سیدا

 

دانلود دانلود پاورپوینت سندروم داون