دانلود پاورپوینت بیماری های هلو
دانلود بیماری های هلو تحقیق بیماری های هلو مقاله بیماری های هلو بیماری های هلو
دانلود پاورپوینت بیماری های هلو
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 1.064 مگا بایت |
تعداد صفحات | 41 |
دریافت فایل
فرمت فایل : پاورپوینت
قسمتی از محتوی پاورپوینت
تعداد اسلاید : 41 صفحه
عنوان ارائه : بیماری های هلو ارائه دهنده : فرحناز اسلامی زیر نظر استاد ارجمند : سرکار خانم بیدکی زمستان 86 بیماری های هلو سفیدك پودری هلو و شلیل سفیدك پودری هلو و شلیل Peach powdery mildew بیماری سفیدك سطحی یا سفیدك نمدی هلو اولین بار در ایران دراطراف تهران درسال 1326 توسط اسفندیاری گزارش شده است.
معمولا درهرجا كه هلو كشت میشود بیماری نیز دیده میشود.
علاوه بر هلو به شلیل نیز حمله میكند.
عامل بیماری قارچ Sphaerotheca pannosa var.
Persica است.
علت نامگذاری آن به پانوزا بواسطه تولید حالت نمدی است.
قارچ انگل اجباری است و نمی توان آن را روی محیط كشت پرورش داد.
این قارچ زمستان را به دو صورت ریسه درجوانه و بصورت كلیستوتیسیم میگذراند.
نشانههای بیماری روی برگ در ابتدا بصورت ایجاد لكههای سبز كمرنگ و یا مایل به قهوهای ودرنهایت تشكیل بافت نمدی است.
برگهای پیر بندرت مورد حمله قارچ قرار میگیرند و مقاومند.
خسارت بیماری در حالتی كه به میوه حمله میكند فوقالاده زیاد است زیرا ارزش و بازار پسندی میوه بطور محسوس تقلیل مییابد.
روی میوه لكهها گرد هستند.
اگر میوه سبز باشد لكه سفیدرنگ و اگر میوه متمایل به قرمز رنگ باشد لكه زرد چركین به نظر می رسد.
قسمتهای لكهدار میوه سفت و سخت شده و از رشد طبیعی باز میماند.
سرشاخههای مبتلا به قارچ باریك و ضعیف مانده وجوانههای آنها كوچك میشود.
كنترل بیماری: كنترل مكانیكی: آبپاشی، باران، آب سردوگرم ، ازبین بردن غشای نمدی ازجمله اقداماتی است كه دركاهش بیماری موثر است.
كنترل بیولوژیكی: قارچ عامل بیماری در مناطق مرطوب بوسیله تعدادی قارچهای هیپرپارازیت كه مهمترین آنها Cicinobolus cesatii میباشد پارازیته شدهاند و ازبین می روند ویا لااقل كاهش مییابد.
· كنترل زراعی: حفظ حاصلخیزی خاك، هرس و واریتههای مقاوم(ارقام هلو مخملی، كاردی و حاج كاظمی نسبت به بیماری حساس و ارقام پائیزه مقاومند.
) كنترل شیمیایی: 1- دینوكاپ(كاراتان) LC EC 35% و 1 درهزار 2- دینوكاپ(كاراتان) FN-57 WP18.
25% و 1 درهزار 3- سولفور(الوزان- كوزان) WP80-90% و 4-3 درهزار 4- بنومیل(بنلیت) WP 50% و 0.
5 درهزار توصیهها: بهترین زمان سمپاشی بعد از ریختن گلبرگها و تشكیل میوه است.
درصورت لزوم 7-3 نوبت سمپاشی انجام میگیرد.
نوبت اول سمپاشی مهم است و سمپاشیهای بعدی به فاصله 10 روز انجام میپذیرد.
بیماری سفیدک سطحی هلو و شلیل علایم بیماری : ابتدا روی برگها و سر شاخه های جوان لکه های رنگ پریده ظاهر می شود که تدریجا از میسلیوم سفید نمدی شکل پوشیده می گردند.
برگهای مورد حمله پس از مدتی شکل طبیعی خود را ازدست می داده – پژمرده و خشک می گردند.
وسپس می ریزند بخش انتهای شاخه های جوان نیز از میسلیوم سفید رنگ قارچ پوشیده می شود.
.
میوه های آلوده چنانچه ریز و ابتدای تشکیل آنها باشد می ریزند .
اگر میوه ها بعدا آلوده شوند روی آنها لکه های سفت به رنگ سفید یا قهوه ای متمایل به خاکستری ایجاد می گردند.
باغداران به این بیماری کچلی هلو می گویند.
مبارزه: برای مبارزه می توان از الوزال به نسب
✔️ بهترین کیفیت 💯 از 💯
✔️ پشتیبانی 24 ساعته
✔️ مناسب ترین قیمت