دانلود اقدام پژوهی چگونه می توانم ناهنجاریهای رفتاری دانش آموز طلاقم را كاهش یا از بین ببرم 💯

دانلود اقدام پژوهی چگونه می توانم ناهنجاریهای رفتاری دانش آموز طلاقم را كاهش یا از بین ببرم

 

دانلود اقدام پژوهی چگونه می توانم ناهنجاریهای رفتاری دانش آموز طلاقم را كاهش یا از بین ببرم

 

دانلود اقدام پژوهی چگونه می توانم ناهنجاریهای رفتاری دانش آموز طلاقم را كاهش یا از بین ببرم

دانلود اقدام پژوهی چگونه می توانم ناهنجاریهای رفتاری دانش آموز طلاقم را كاهش یا از بین ببرم

دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 44 کیلو بایت
تعداد صفحات 23
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

چكیده :

سالهاست كه در مدرسه ی ابتدایی مشغول به تدریس هستم . متأسفانه در این مدّت با شاگردان مشكل دار بسیاری مواجه بودم و هر سال با تجربه بیش از قبل سعی در رفع یا كاهش آن نموده ام . امسال هم مثل هر سال از بین دانش آموزم حدود ده نفر آن ها دارای مشكل ضعیف یا حاد بودند كه در پی رفع نسبی هر یك برآمدم . شرح یكی ازموارد به این صورت بود . یكتا دختری بی نظم و حواس پرتی بود كه با انجام حركات ناشی باعث اذیّت و آزار دیگران بود . من پس از مشاهده و مصاحبه با دیگران متوجّه از هم گسیختگی خانواده و محیط زندگی او شدم و با صحبت با مادر و ناپدری او و دیگران در پی رفع ناامنی و ترس و اختلالات رفتاری و اخلاقی او بر آمدم . پس از مطالعه و بررسی و همفكری باهمكاران و دیگران و درپیش گرفتن روش های مناسب موفّق به كاهش اختلالات رفتاری و اخلاقی او شدم .

مقدمه :

خانواده اوّلین پایه گذار شخصیّت و ارزش های فكری است كه نقش مهمّی در تعیین سرنوشت ، سبك و خط مشی آینده ی فرد دارد.

هیچ كس در خانواده از تأثیرات نامطلوب طلاق گریزی ندارد . طلاق و جدایی والدین پدیده ای ناخوشایند و نامطلوب است كه غالباً پس از یك دوره كشمكش و درگیری های شدید خانوادگی به وقوع می پیوندد . علاوه بر فشارهای روانی كه در پی كشمكش های فزاینده ی والدین طلاق بر كودك تحمیل می گردد ، فشارهای روانی دیگری نیز به عنوان پیامد های جانبی طلاق وجود دارد كه گاه مجموع این فشارها می تواند كودك را به مرز بیماری های اعصاب و روان ، ناهنجاری های رفتاری ، ناسازگاری های اجتماعی و عاطفی نیز بكشاند . اولین سال های طلاق پرتنش ترین سال برای والدین است ، زیرا با بسیاری از مشكلات تازه و دشواری های مربوط به امورمالی و خانوادگی مواجه اند . (‌حجازی ، ص 33 ) اكثر اوقات در چنین شرایطی خود پنداره ی والدین دچار تزلزل می شود و احساس اضطراب ، افسردگی ، خشم ، طردشدگی و ناتوانی وبی كفایتی در برقراری روابط پر معنا به وجود می آید . این احساسات همانند امواجی حریم روانی و عاطفی كودك را متأثر می سازد و كودك علاوه بر شرایط جدید والدین ، ناچار به تحمل پدیده های جانبی طلاق نیز خواهد بود. (‌حجازی ، ص 34 )

كودكان 7 تا 10 ساله ، روش های دفاع ، تأثیر و برداشت متفاوتی نشان می دهند . این كودكان با انكار و رویا ، به مقابله با این پدیده برمی خیزند درد می كشند و غم فراوان خود را آشكار می كنند .( حسین نژاد )

بعضی از كودكان خود را باعث و بانی طلاق والدین می دانند ( كولمن ص 13 ) و چون در خانواده صحبتی در این رابطه نمی شود ، كودك روز به روز درتخیلات وهم آمیز فرو می رود و این ترس و نگرانی و ناامیدی خود را با شب اداری یا دروغ گفتن و اذیّت و آزار دیگران و ترس های واهی و… نشان می دهد . یكی دیگر از عوامل روانی كه باعث دروغ گفتن كودك می شود ، احساس تحقیر است ، بخصوص اگر در مدرسه و خانواده مورد نكوهش و سرزنش متعدد قرار بگیرد ، این حالت با شدت بیشتری بروز می كند. كودكی كه مورد تحقیرو اهانت واقع شود و به شخصیتش ضربه وارد آمده است ، تلاش می كند تا از هر راهی كه می تواند ،خود را نشان بدهد ،كاری كند كه اعضای خانواده و احیانأكسانی دیگر ،به وی توجّه كنند ، او را به حساب بیاورند و به شخصیتش اعتراف كنند . یكی دیگر از علل دروغ گویی اطفال ترس از مجازاتهاست . بدیعی است هر قدر مجازات خشن تر باشد ،ترس زیاد تر و اصرار كودك در دروغ بیشتری خواهد شد .

✔️  بهترین کیفیت 💯 از 💯
✔️  پشتیبانی 24 ساعته
✔️  مناسب ترین قیمت

◀️  فروشگاه فایل سیدا

 

دانلود دانلود اقدام پژوهی چگونه می توانم ناهنجاریهای رفتاری دانش آموز طلاقم را كاهش یا از بین ببرم