آزمایش: تهیه اوزازون (اوزاسون) از قندها 💯

آزمایش: تهیه اوزازون (اوزاسون) از قندها

 

آزمایش تهیه اوزازون (اوز آزمایش تهیه اوزازون (اوزاسون) از قندها اسون) از قندها آزمایش تهیه اوزازون (اوزاسون) از قند آزمایش تهیه اوزازون (اوزاسون) از قندها ها آزمایش تهیه اوزازون (اوزاسون) از قندها

 

آزمایش: تهیه اوزازون (اوزاسون) از قندها

 آزمایش: تهیه اوزازون (اوزاسون) از قندها

دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 1.168 مگا بایت
تعداد صفحات 25
برای فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

آزمایش: تهیه اوزازون (اوزاسون) از قندها

هدف آزمایش: هدف از این آزمایش شناخت مونو ساکارید، دی ساکارید احیا کننده و دیدن شکل های آن ها( بر اساس شکل رسوب قند)

یادآوری: قند هایی که مونوساکارید و دی ساکارید ها کربن آنومریک آزاد دارند احیا کننده اند و قندهایی که کربن آنومریک آن درگیر پیوند گلیکوزیدی هستند غیر احیا کننده می باشند.

شرح آزمایش: ابتدا باید گفت که گروه آله ئیدی وکتونی قندها با گروه آمین فنیل هیدرازین ترکیب شده و فنیل هیدرازون یا اوزازون را تشکیل می‌دهند.

روش کار بدین گونه است که قند های مختلف را در لوله آزمایش های جداگانه قرار می دهیم و با آب مقطر محلول آن را درست میکنیم و بعد دو قطره معرف آزمایش فنیل هیدرازین اضافه میکنیم و 30 min صبر میکنیم و بعد نتایج را بررسی می کنیم البته بعضی از قند ها مثل فروکتوز در همان پنج یا ده دقیقه اولیه رسوب می دهند.

نتیجه آزمایش: گلوکز: در دقایق اولیه رسوب ندارند ولی در ۳۰ دقیقه رسوب داد(احیا کننده)

مالتوز: پس از ۳۰ دقیقه رسوب نداد ولی با قرار دادن آن در دمای آزمایشگاه میتوان رسوب آن را مشاهده کرد.

منابع: ویدیو های آموزشی استاد آرش افشار ابراهیمی

دستور کار بیوشیمی ساختار

لینک آزمایشگاه مجازی برای تست اوزازون

https://vlab.amrita.edu/index.php?sub=3&brch=63&sim=631&cnt=1

۲-عنوان آزمایش: پلاریمتری – قطبش سنجی

هدف آزمایش: اندازه گیری چرخش نوری محلول های حاوی مولکول های فعال نوری می توانیم غلظت محلول را محاسبه نمایید و اگر غلظت محلولی را داشته باشیم می توانیم چرخش نوری محلول را به دست آوریم.( هر محلولی زاویه چرخش مخصوص به خود را دارد.)

توضیح دستگاه پلاریمتر: دستگاه پلاریمتر از یک منبع که لامپ سدیم می باشد تشکیل شده است و نور از (نور پلاریزه) انتهای دستگاه خارج میشود و یک سل محل قرار گرفتن نمونه است و یک چشمی که از داخل آن می شود نور را مشاهده کرد و زاویه سنج راست و چپ را داریم.

شرح آزمایش: مقدار 5gr گلوکز را برمیداریم و به حجم 100mil تا محلول ۵ درصد ساخته شود ابتدا با آب مقطر سل را می شویم و از محلول مورد نظر داخلش پر میکنیم بعد از شست و شو و در اصل را می بندیم و مورب سلول را می گیریم و داخل دستگاه می گذاریم طوری که حباب داخل آن بالا نیاید و در محفظه را میبندیم و برای خواندن زاویه چرخش به داخل چشمی را نگاه میکنیم و یک نوری را می بینیم که نوار تیره و روشن را می سازد و با چرخش پیچ دستگاه نور را در حالتی قرار میدهیم که نوار تیره و روشن یکنواخت شود و سپس زاویه را میخوانیم و 2/4 که زاویه چرخش گلوکز است که راستگرد نیزهست به دست می آید.

✔️  بهترین کیفیت 💯 از 💯
✔️  پشتیبانی 24 ساعته
✔️  مناسب ترین قیمت

◀️  فروشگاه فایل سیدا

 

دانلود آزمایش: تهیه اوزازون (اوزاسون) از قندها