پاورپوینت HACCP در تولید بستنی 27 اسلاید
پاورپوینت HACCP در تولید بستنی 27 اسلاید
پاورپوینت HACCP در تولید بستنی 27 اسلاید
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 69.47 مگا بایت |
تعداد صفحات | 27 |
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل
دریافت فایل
مقدمه
•بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی پایدار کننده ها قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد. •این برنامه صرفاً ةک فرآورده یعنی “بستنی” را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.
✔️ بهترین کیفیت 💯 از 💯
✔️ پشتیبانی 24 ساعته
✔️ مناسب ترین قیمت