پاورپوینت روش های تشخیص تقلبات شیر (⭐⭐⭐) 💯

پاورپوینت روش های تشخیص تقلبات شیر (⭐⭐⭐)

 

پاورپوینت روش های تشخیص تقلبات شیر (⭐⭐⭐),روش های تشخیص تقلبات شیر,دانلود پاورپوینت روش های تشخیص تقلبات شیر (⭐⭐⭐),روش,های,تشخیص,تقلبات,شیر,پاورپوینت,تشخیص,تقلبات,(⭐⭐⭐)

 

پاورپوینت روش های تشخیص تقلبات شیر (⭐⭐⭐)

پاورپوینت-روش-های-تشخیص-تقلبات-شیر-(⭐⭐⭐)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 18 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

روش های تشخیص تقلبات شیر
تعریف شیر: محصول ترشح پستانی بدون آنکه چیزی به آن افزوده و یا از آن گرفته باشند و فاقد آغوز باشد.
هر گونه دخل و تصرفی در شیر تقلب محسوب می شود.
تقلبات مربوط به دخل و تصرف در ترکیبات شیر
مشخصات فیزیکوشیمیائی شیر
اسیدیته pH وزن مخصوص C ° 15 نقطه انجماد
D ° 16 – 14 8/6 – 6/6 033/1- 028/1 g/cm3 H °555/0- تا 530/0-
نسبت کازیین، پروتیین های سرم، ازت غیر پروتئینی به ازت کل
کازئین پروتئین های سرم ازت غیر پروتئینی
78 % 17 % 5 %
نسبت ترکیبات اصلی شیر ( ( Vieth’s ratio
لاکتوز پروتئین خاکستر
13 9 2
اجزاء ترکیبی شیر
آب چربی پروتئین لاکتوز املاح
87 % 5/4 – 8/2 % 2/3 – 8/2 % 6/4 – 2/4 % 8/0 – 7/0 %
تشخیص و تعیین آب افزوده شده به شیر
1- تعیین وزن مخصوص شیر
ا لف- بوسیله ترمولاکتوز دانی متر
ب- پیکنومتر
2- تعیین نقطه انجماد
الف- کریوسکوپ اتوماتیک یا دستی
ب- اکومیلک E-co-milk
در صورت افزودن آب به تنهائی به شیر وزن مخصوص کاهش می یابد و بدلیل کاهش غلظت نمک ها و لاکتوز نقطه انجماد به سمت نقطه انجماد آب نزدیک میشود.
محاسبه:
انجماد شیر مشکوک – انجماد شیر شاهد
درصد آب اضافی = 100 ×
انجماد شیر شاهد
تشخیص آب نمک در شیر
به منظور پنهان کردن آب اضافی و تنظیم دانسیته و نقطه انجماد صورت میگیرد
میزان نمک شیر بصورت طبیعی 09/0 درصد است
تشخیص:
– چشائی و ایجاد طعم شور
– روش کیفی سریع: 5 میلی لیتر نیترات نقره، 34/1 گرم در لیتر، چند قطره کرمات پتاسیم 5% با یک میلی لیتر نمونه شیر مشکوک. پدیدار شدن رنگ زرد دلیل وجود نمک – در صورت ظهور رنگ قهوه ای آجری شیر فاقد نمک اضافی است
روش کمی : 10 کرم شیر + 10 میلی لیتر آب مقطر + 1 میلی لیتر کرمات پتاسیم
مخلوط فوق با نیترات نقره 1/0 نرمال تا پیدایش رنگ قرمز آجری تیتر شود
محاسبه :
85/5 × میلی لیتر نیترات نقره 0/1 نرمال
درصد آب اضافی =
وزن نمونه
تشخیص گرفتن چربی یا خامه گیری از شیر کامل
وزن مخصوص شیری که بطور کامل چربی آن گرفته شده باشد 033/1 تا 035/1 است.
روش تشخیص:
الف : تعیین وزن مخصوص
ب : تعیین میزان چربی و مقایسه آن با میزان چربی دامداری یا مرکز جمع آوری شیر
روش اندازه گیری چربی: روش ژربر، میلکوتستر، میلکواسکن، اکومیلک
مطابق دستور کار

 

دانلود فایل

✔️  بهترین کیفیت 💯 از 💯
✔️  پشتیبانی 24 ساعته
✔️  مناسب ترین قیمت

◀️  فروشگاه فایل سیدا

 

دانلود پاورپوینت روش های تشخیص تقلبات شیر (⭐⭐⭐)