صنایع غذایی · دسامبر 25, 2023 0

بسته بندی و پر کن روغن مایع

بسته بندی و پر کن روغن مایع

بسته بندی و پر کن روغن مایع

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل docx
حجم فایل 29 کیلو بایت
تعداد صفحات 7
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

دستگاه بسته بندی روغن

واژه روغن برای آن دسته از مایعات به کار می‌رود که با آب مخلوط نمی‌شوند و به دلیل آن که چگالی آنها کمتر از آب است، روی آب شناور می‌مانند. اصولاً روغن به چربی اطلاق می‌شود که در دمای اتاق معمولاً به حالت مایع باشد. روغن‌ها هم همچون چربی‌ها متشکل از تری گلیسرید، مونوگلیسرید و مقداری هم دی گلیسرید می‌باشند. از آنجا که روغن حاوی مقدار زیادی چربی اشباع نشده است، در دمای اتاق مایع می‌باشد. روغن‌ها انواع مختلف دارند. می‌توانند صنعتی بوده یا تنها برای مصارف خوراکی و پخت و پز مورد استفاده قرار گیرند. در این بخش به توضیح در مورد روغن‌های خوراکی که معمولاً برای پختن غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرند، می‌پردازیم.